شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه بسیج خط۳ مترو مشهد در دهه فجر ۱۴۰۴ رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد: نسخه مازوت کم‌گوگرد برای کاهش آلایندگی صنایع و نیروگاه‌ها + فیلم اضافه‌شدن ۳۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) انصاری: نظام ویژه استاندارد خراسان رضوی تدوین می‌شود | اعطای «نشان ملی زائر» از سال ۱۴۰۵ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بهبود ترافیک و توسعه حمل‌ونقل، اولویت شورای ششم است شهردار مشهدمقدس: تقاطع انقلاب اسلامی گره‌گشای ترافیک مناطق جنوبی و مرکزی شهر است + فیلم تکمیل ۱۱ بخش از ۱۲ پروژه ساماندهی تقاطع انقلاب اسلامی مشهد مشهد در وضعیت قرمز آلودگی | امروز نفس‌کشیدن سخت شد! (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مسیر دسترسی بولوار امام‌خمینی(ره) به میدان حافظ در تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی مشهد بازگشایی شد پایان انتظار و نفس تازه در بولوار شهید فخرایی مشهد | ۵ سال خاک و تاریکی به آسفالت و روشنایی رسید ضرورت تأمین منافع مردم مشهد در طرح بلندمرتبه‌سازی شهر بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری حادثه، مستأجر ساختمان‌های ناایمن شهر | گزارش آخرین وضعیت ۶۵۰ ساختمان ناایمن در بافت شهری مشهد بودجه حفظ و مرمت آثار تاریخی خراسان رضوی کمتر از نیازها | مرمت می کنیم اما به اندازه اعتبار یادمان «رستم و رخش» مشهد به دلیل اجرای پروژه چپ‌گرد شاهنامه جمع شد | نصب مجدد مجسمه پس از اتمام پروژه آلودگی شدید هوای مشهد طی روزهای آینده هم ادامه دارد | هوای امروز شهر، ناسالم برای همه شهروندان (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) ضرورت توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان در مشهد مقدس
سرخط خبرها

شهردار مشهد: وضعیت اکثر نقاط شهر عادی است | رفع آب گرفتگی میدان انقلاب تا فردا طول می‌کشد

  • کد خبر: ۲۲۸۲۳۴
  • ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۶
شهردار مشهد: وضعیت اکثر نقاط شهر عادی است | رفع آب گرفتگی میدان انقلاب تا فردا طول می‌کشد
شهردار مشهد گفت: به دلیل حجم سیلاب و وجود گل و لای، رفع آب‌گرفتگی میدان انقلاب تا روز پنجشنبه طول می‌کشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدرضا قلندر شریف، در گفت‌وگوی تلفنی با شبکه استانی سیمای خراسان رضوی اظهار داشت: درباره بارش‌های باران در مشهد، از قبل اطلاع‌رسانی شده بود، اما امروز و در فاصله ۲۰ دقیقه بیش از ۲۰ میلیمتر باران در شهر مشهد، به‌خصوص در جنوب این شهر، بارید و باعث سیلاب شد که این آب‌ها از ارتفاعات به سمت پایین سرازیر شد. همین موضوع منجر به آب‌گرفتگی‌های متعددی در سطح شهر مشهد شد که اغلب آن‌ها با تلاش همکارانمان در خدمات شهری و همچنین سایر نیروهای امدادی رفع گردید، اما خاص‌ترین آن در میدان انقلاب و زیر پل انقلاب اسلامی بود که به علت حجم گل‌ولای، تعداد زیادی از همکاران من همچنان مشغول کار هستند. تقریبا در نقاط دیگر شهر مشکل حل شده و تنها در پل انقلاب اسلامی کار جریان دارد.

شهردار مشهد گفت: همکاران ما از قبل آماده بودند و هم‌اکنون نیز در حال خدمت رسانی هستند. این بارندگی‌ها تا شنبه ادامه دارد و موضوع مهم این است که در هنگام بارندگی هم‌شهریان عزیز تردد خود را در سطح شهر به حداقل برسانند. افزایش تردد برای خودرو‌های امدادرسانی مشکل ایجاد می‌کند و ترافیک مشکل اصلی برای خدمت‌رسانی در بعدازظهر امروز بود.

قلندر شریف تأکید کرد: برای اینکه همشهریان عزیز با مشکل روبه‌رو نشوند، امشب قطار شهری مشهد در هر دو خط تا ساعت ۲۴ خدمت‌رسانی خواهند کرد.

وی در ادامه با بیان اینکه ما تقریبا نزدیک به ۳۰ سال چنین بارندگی شدیدی در مشهد نداشتیم گفت: فکر می‌کنم سال ۱۳۷۱ یا ۱۳۷۲ بود که در مشهد سیل آمد. این دوره‌های بارندگی طولانی است و ما در این باره اطلاع رسانی کرده بودیم. از مردم می‌خواهیم که ما را در این شرایط بیشتر همراهی کنند و از انجام سفر‌های غیرضروری خودداری کنند.

قلندر شریف تصریح کرد: تا وقتی که بارندگی در خود شهر بود ما مشکلی نداشتیم، اما سیلاب‌هایی که به سمت مشهد سرازیر شد، این مشکلات را ایجاد کرد. هم اکنون در اکثر نقاط مشهد وضعیت عادی است، و تنها در میدان انقلاب مشکل داریم که احتمالا رفع آب گرفتگی آن تا فردا صبح طول بکشد، اما با توجه به اینکه از ارتفاعات نزدیک به ۵۰ سانتیمتر گل و لای و لجن پایین آمده من فکر می‌کنم که لایه‌برداری این لجن‌ها زمان خواهد برد. انشالا با عادی شدن شرایط ما شستشوی معابر را در دستور کار خواهیم داشت.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->